PALVELUT

Klassinen hieronta

Perinteisiä otteita käyttäen suoritettu hoito, jolla pyritään rentouttamaan lihaksia ja poistamaan kireyksiä. 

Urheiluhieronta 

Sopii nimestään huolimatta kaikille, vaikka onkin suunniteltu erityisesti auttamaan urheilijoiden lihashuollossa. Monesti urheiluhieronta on klassista hierontaa muokkaavampaa ja tuo lisää mahdollisuuksia otteisiin. Lisäksi urheiluhierontaa voidaan käyttää urheilusuorituksesta palauttavana tai siihen valmistavana hierontana. Hoidon aikana voidaan käyttää asiakkaan tarpeiden mukaan passiivisia venytyksiä, vipuvarsitekniikoita tai mobilisointia. Lisäksi voidaan suorittaa triggerpisteiden tai faskioiden käsittelyä tarpeen mukaan. 

 

Ajanvarauksessa klassinen ja urheiluhieronta ovat yhdistettynä ja paikanpäällä suunnitellaan hoito vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. En halua tehdä huonompaa jälkeä seuraten vain tiettyä kategoriaa, vaan usein hoito onkin vähän sekoitusta näistä kahdesta parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

Raskausajan hieronta

Raskaana olevien tarpeet huomioiva hieronta. Hoito suoritetaan usein kylkimakuulta. Hieronnassa käsitellään asiakkaan haluamaa aluetta. Yleisimpiä syitä hakeutua raskausajan hierontaan ovat selkäkivut niin yläselän kuin lannerangankin alueella muuttuneen painopisteen johdosta. Apuna näihin voidaan hyödyntää esimerkiksi lonkkanivelien ja rintarankaa mobilisoivaa käsittelyä ja käytetty voimakkuus riippuu täysin asiakkaan tuntemuksista. Hieronnassa voit käydä aina synnytykseen asti, mikäli raskaus etenee normaalisti. 

Pää- ja purentalihashieronta

Pään alueen hieronta on niskan lihaksistoa, kallonpohjan ja kasvojen lihaksia, puremalihaksia sekä päänahkaa rentouttava hoito. Hoito suunnitellaan aina hierottavan asiakkaan tarpeiden mukaan. Hieronnan aikana voidaan keskittyä purentalihaksien ongelmiin, luoda päivän hemmotteluhetki intialaisen päähieronnan saattelemana tai sekoittaa näitä kahta sopivassa suhteessa. 

Tutkiminen ja kotihoitosuunnitelman laatiminen etänä

Hoidon kesto noin 30 minuuttia, jonka aikana pyritään whatsappin videopuhelua hyödyntäen tutkimaan ja selvittämään oireilun syyt koskien tuki- ja liikuntaelin vaivoja. Tämän jälkeen laaditaan kotihoito-/harjoitussuunnitelma, jonka asiakas saa itselleen myös kirjallisena. Hoito laskutetaan jälkikäteen.

 

Yritys- ja kotikäynnit

Tällä hetkellä en pysty ottamaan uusia asiakkaita yritys- tai kotikäynteihin.

Ethän tule hierontaan ollessasi korkeassa kuumeessa tai kärsiessäsi infektiosta.

 

Asiakkaiden välissä hierontatilat puhdistetaan ja käytetään aina puhtaita välineitä.

 

Varsinaista ikärajaa hierontaan ei ole, mutta suotavaa on että asiakas osaa jo vähän kertoa itse miksi on tullut luokseni. 

 

Mikäli et ole varma voitko tulla hierontaan, otathan yhteyttä minuun tai lääkäriisi.

Kuvassa käsitellään asiakkaan pohjetta
41020-79801601833279921
Selän käsittelyä