PALVELUT

Hieronta

Hieronta on psykofyysinen hoitotapahtuma, jolla vaikutetaan pehmeiden kudosten toimintaan. Hieroja voi erilaisten otteiden avulla poistaa lihaskireyttä ja kipua, rentouttaa, sekä lisätä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan, ja se voi toimia niin muokkaavana kuin palauttavana tai urheilusuoritukseen valmistavana hoitona.

 

Klassinen hieronta

Perinteisiä otteita käyttäen suoritettu hoito, jolla pyritään rentouttamaan lihaksia ja poistamaan kireyksiä. 

 

Urheiluhieronta 

Sopii nimestään huolimatta kaikille, vaikka onkin suunniteltu erityisesti auttamaan urheilijoiden lihashuollossa. Monesti urheiluhieronta on klassista hierontaa muokkaavampaa ja tuo lisää mahdollisuuksia otteisiin. Lisäksi urheiluhierontaa voidaan käyttää urheilusuorituksesta palauttavana tai siihen valmistavana hierontana. Hoidon aikana voidaan käyttää asiakkaan tarpeiden mukaan passiivisia venytyksiä, vipuvarsitekniikoita tai mobilisointia. Lisäksi voidaan suorittaa triggerpisteiden tai faskioiden käsittelyä tarpeen mukaan. 

Ajanvarauksessa klassinen ja urheiluhieronta ovat yhdistettynä ja paikanpäällä suunnitellaan hoito vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. En halua tehdä huonompaa jälkeä seuraten vain tiettyä kategoriaa, vaan usein hoito onkin vähän sekoitusta näistä kahdesta parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

 

Raskausajan hieronta

Raskaana olevien tarpeet huomioiva hieronta. Hoito suoritetaan usein kylkimakuulta. Hieronnassa käsitellään asiakkaan haluamaa aluetta. Yleisimpiä syitä hakeutua raskausajan hierontaan ovat selkäkivut niin yläselän kuin lannerangankin alueella muuttuneen painopisteen johdosta. Apuna näihin voidaan hyödyntää esimerkiksi lonkkanivelien ja rintarankaa mobilisoivaa käsittelyä ja käytetty voimakkuus riippuu täysin asiakkaan tuntemuksista. Hieronnassa voit käydä aina synnytykseen asti, mikäli raskaus etenee normaalisti. 

 

Purentaelimistön hieronta

Purentaelimistön hierontaan voi hakeutua esimerkiksi bruksauksen tai muun toimintahäiriön takia.

 

Yritys- ja kotikäynnit

Tällä hetkellä en pysty ottamaan uusia asiakkaita yritys- tai kotikäynteihin.

Fysioterapia
Alaraajojen vahvistusta
Hieronta
Pohkeiden hieronta

Ethän tule hierontaan ollessasi korkeassa kuumeessa tai kärsiessäsi infektiosta.

 

Asiakkaiden välissä hierontatilat puhdistetaan ja käytetään aina puhtaita välineitä.

 

Varsinaista ikärajaa hierontaan ei ole, mutta suotavaa on että asiakas osaa jo vähän kertoa itse miksi on tullut luokseni.

 

Mikäli et ole varma voitko tulla hierontaan, otathan yhteyttä minuun tai lääkäriisi.